Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 5 d'agost

Ja es pot llegir el número 33 del Butlletí Municipal

11 de desembre de 2019Ja es pot llegir el número 33 (desembre del 2019) del Butlletí d’Informació Municipal de Palau-solità i Plegamans. Està disponible on-line i en format paper es lliurarà aviat a totes les llars de Palau-solità i Plegamans, també es podrà trobar als equipaments municipals.

 

En aquest número podeu llegir informacions com, per exemple, tota la programació de Nadal a la vila, l’estudi de viabilitat encarregat per la futura piscina municipal, els pressupostos municipals del 2020, els projectes premiats al Concurs d’Emprenedoria, l’inici del rodatge de la sèrie de TV3 “Les de l’Hoquei”, l’edició de la fira de cervesa artesana Tapa’n’birra o els grups guanyadors del darrer Palau Ressona. A les darreres pàgines els diferents grups polítics presents al Ple Municipal publiquen les seves opinions.

 

 Per últim, a la contraportada es pot llegir una entrevista al president de l’ONG Palau Solidari on explica la història de l’entitat i el darrer projecte de construcció d’una escola al Perú.


Imatges relacionades

  • Portada Butlletí municipal 33 Desembre 2019

    Portada Butlletí municipal 33 Desembre 2019

Documentació adjunta