Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Modificació en els serveis de recollida selectiva, neteja viària i deixalleria pel coronavirus

#Gestió Ambiental
#Informació Coronavirus
#Salut Pública

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans modifica parcialment el servei de neteja i de recollida de residus per adaptar-se a les necessitats derivades del Coronavirus. També es modifiquen els protocols per minimitzar el risc de contagi del Covid-19 entre els operaris. La neteja viària es veurà reduïda, tot i que el servei s’anirà modificant en funció de l’evolució de la situació i de les necessitats a peu de carrer.

 

Pel que fa als residus, es mantindrà el servei de recollida de residus domiciliaris porta a porta al com està, però deixaran d’estar operatius el servei de deixalleria i el de recollida de voluminosos a domicili, només es recolliran les que estaven concertades.

 

Mesures

 

  • Neteja viària: Es redueixen els recursos personals a la meitat. 
  • Recollida dels contenidors de selectiva: Es redueixen els recursos personals a la meitat. 
  • Recollida de voluminosos i saques de restes vegetals: Es recullen totes les que tenen dia concertat, però no s'agafen més recollides. El telèfon 93 864 37 89 estarà disponible de 9h a 18h per resoldre dubtes. 
  • Recollida de cartró comercial: Se suspèn el servei.
  • Deixalleria: tancada. Més informació a l'enllaç.
  • Deixalleria mòbil: Se suspèn el servei.
  • Recollida porta a porta: No hi ha canvis.

En tots els casos es prenen les mesures necessaries per garantir la seguretat dels treballadors i treballadores d'aquests serveis. 

 

El telèfon 93 864 37 89 estarà disponible de 9h a 18h per resoldre dubtes.

 

A mesura que la situació del brot vagi evolucionant i les mesures de les autoritats es vegin modificades, s’adaptarem els protocols per tal de minimitzar els inconvenients que aquesta situació excepcional està provocant a la ciutadania.

Comparteix aquest contingut