Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

El CAP Palau obrirà en el seu horari habitual els dies festius de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua

#Informació Coronavirus
#Salut Pública

Des de l’Àrea Metropolitana Nord s’ha pres aquesta decisió per tal d’assegurar la millor atenció a la població

 

El divendres 10 i el dilluns 13 d’abril (Divendres Sant i Dilluns de Pasqua) es mantindran oberts tots els Centres d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord que es troben en funcionament aquests dies. Així doncs, el CAP de Palau-solità i Plegamans (que forma part d’aquesta àrea) obrirà aquests dos dies festius en el seu horari habitual, de 8 a 20 h.

 

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord (Vallès Occidental, Oriental, Maresme i Barcelonès Nord) s’ha pres aquesta decisió per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.

 

Per altra banda recordar que el CAP Palau, davant la situació actual, no ofereix punt de servei continuat els dissabtes i aquelles persones que ho necessitin han de dirigir-se als CAP Joan Mirambell  Caldes de Montbui de 8 a 20 h i/o al CAP Can Pantiquet de Mollet del Vallès, de 8 a 17 h.

 

Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Comparteix aquest contingut