Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

La Policia Local intensifica els controls per evitar l'incompliment de les normes de confinament

#Governació
#Informació Coronavirus
#Salut Pública

L'Ajuntament ha detectat l'entrada de persones de fora de la vila per ocupar segones residències

 

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha reforçat i ampliat el dispositiu de control a l'entrada del municipi per tal que les persones amb una segona residència a la vila compleixin amb el confinament decretat arran de l'Estat d'Alarma. L'Ajuntament ha detectat que algunes persones han aprofitat aquests dies per per passar-hi el confinament a la seva segona residència ubicada a la vila.

 

Per aquesta raó, els agents de la Policia Local han intensificat els controls de pas i filtre a l'entrada de la població, on se seguirà revisant la documentació de tots els vehicles que entrin al nucli urbà. En cas que l'ocupant o els ocupants del vehicle no tinguin la primera residència a Palau-solità i Plegamans se'ls indicarà que tornin al seu lloc d'origen amb la possible sanció que es pugui derivar de l'incompliment de la Llei de Salut Pública.

 

Denúncies interposades

Des del començament de la crisi i de l'inici del confinament, la Policia Local ha interposat 85 denúncies per no complir amb el confinament decretat per l’estat d’alarma en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. 

 

Les denúncies són principalment per circular per motius no recollits a les excepcions de l’estat d’alarma, per anar dues persones en el mateix vehicle sense justificació, per passejar al gos sense seguir els criteris establerts, o per reincidència, entre d'altres.

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans reitera la necessitat de fer cas estricte a les mesures de confinament establertes en prevenció del Covid-19, quedar-se a casa, i no sortir a excepció dels casos estrictament necessaris contemplats en l'estat d'alarma.

Comparteix aquest contingut