Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal virtual del 25 de juny de 2020

#Comunicació
#Plens

26/6/2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 25 de juny, la sessió corresponent al mes de juny.  

 

Aquest ple es va tornar a fer per vídeo conferència i només hi van assistir in situ al saló de plens, l’alcalde, Oriol Lozano i la secretària de l'Ajuntament, seguint totes les normes de seguretat. La resta de regidors i regidores del consistori, tant del govern com de l’oposició, es van connectar virtualment per poder seguir el desenvolupament del Ple.

 

Es pot escoltar aquí l’àudio sencer de la sessió. També està disponible al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més es pot veure tota la sessió que es va emetre en directe en el canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

1. El Ple aprova per unanimitat l'acta de la sessió de ple de data 27 de maig de 2020.

 

2. El Ple dona compta aprova la posada a disposició del solar destinat a l’ampliació del pati de l’escola CEIP  Palau al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

3. El Ple aprova el projecte executiu de la biblioteca municipal i arxiu municipal a Palau-solità i Plegamans.

         Si 15: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PSC (5), Primàries (1)

         Abstencions 2: Cs (2)

 

4. El Ple aprova per unanimitat l'establiment del preu públic per a la prestació del servei d’escola bressol de Palau-solità i Plegamans. 

 

5. El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud de la comunitat de propietaris de l’avinguda Catalunya de Palau-solità i Plegamans de bonificació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres liquidat amb motiu de les obres de rehabilitació de la façana posterior, parets mitgeres, patis interiors i coberta en l'edifici plurifamiliar situat a l'avinguda Catalunya.

 

6. El Ple dóna compte de l'informe d’intervenció trimestral respecte del pagament de factures del primer trimestre de 2020.

 

7. El Ple aprova l'adhesió de l’ajuntament de Palau-solità i Plegamans a l’Associació de Municipis i entitats per l’aigua pública (AMAP).

 

      Sí 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PRIMÀRIES (1)

      Abstencions 5: PSC (5)

 

8. El Ple pren coneixement i ratifica per unanimitat la resolució d’esmena error material en el lot 3 de l’expedient de contractació 2019/34-8784 serveis de recollida de residus, neteja viària, gestió de la deixalleria i recollida de fibrociment a la via pública i al medi natural a Palau-solità i Plegamans. 

 

9. El Ple aprova per unanimitat el nom de l'Escola Municipal d'Adults de Palau-solità i Plegamans per Escola Municipal de Persones Adultes 'Auleda'.

 

10. El Ple rebutja la moció que presenta C's, per a preservar i fer efectiva la conciliació laboral i la reducció de la bretxa salarial en la situació provocada per la crisis de la COVID 

 

      Sí 7: Cs (2), PSC (5)

      No 9: ERC (5), JxP (3)

     Abstencions 1: Primàries (1)

 

11. El Ple aprova per unanimitat la moció que presenta C's contra la intervenció dels estalvis dels ajuntaments per part del govern d'Espanya.

 

12, 13, i 14. El grup municipal del PSC retira les mocions que presentaven en els punts 12, 13 i 14. La retirada es produeix amb motiu d'un acord de la Junta de Portaveus on es va decidir no portar mocions al Ple fins que no es constitueixi la Taula de Reconstrucció per la Covid-19.

 

15. El Ple dóna compte de les resolucions emeses per l'Alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.

 

16. El Ple dóna compte de les propostes d’urgència. 

 

17. Precs i Preguntes. 

 

A partir d'avui, es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de @RadioPalau (http://radiopalau.cat ) i el vídeo íntegre en els propers dies a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat o al nostre canal de youtube.

Torna



Comparteix aquest contingut