Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

S’obren les inscripcions per internet per participar en la Caminada Maria Víctor 2020

#Esports

La cita esportiva té lloc 30 d'agost dintre del programa d'activitats culturals i d'oci d'estiu

 

Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripció ‘on-line’ per participar en la una nova  edició de la Caminada Maria Víctor, un dels esdeveniments esportius més importants de Palau-solità i Plegamans. A diferència d'altres anys, no se celebrarà al Cursa Maria Víctor-que haguès arribat a 40a edició- arran de la pandèmia de la Covid-19. S'ha decidit només fer la Caminada, seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes per protegir del contagi.

 

Enguany se celebrarà el diumenge 30 d'agost en el marc de les activitats culturals i d'oci d'estiu que s'han organitzat aquest mes d'agost per substituir la Festa Major convencional. La caminada començarà a les 9 hores al bosc de Can Pavana (c. Torres i Bages, barri de la Pineda), i se'n faran sortides per grups de 20 persones cada 5 minuts, com a mesura de seguretat per la Covid 19.

 

El període per inscriure-s’hi on-line finalitza el 23 d’agost, o quan s’arribi al nombre màxim de participants (500 persones).

 

Es pot fer el tràmit ‘on-line’ i consultar el reglament i tota la informació a través de la següent pàgina web:

Caminada Popular Maria Víctor

Si el 23 d’agost encara queden places lliures, s’obrirà un període d’inscripció presencial entre els dies 25 i 27 d’agost. No s’admeten inscripcions el mateix dia de la caminada.

 

Els i les caminants menors d’edat han de presentar a l’Ajuntament l’autorització corresponent signada pel pare, la mare o la persona que n’ostenti la tutela, independentment de si s’inscriuen ‘on-line’ o presencialment.

 

Comparteix aquest contingut