Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Palau-solità i Plegamans oferirà un 'pregó virtual' de Festa Major dedicat a la lluita contra la Covid-19

#Cultura
#Festes
#Informació Coronavirus

El vídeo s’emetrà pel canal municipal de youtube el dia 28 d’agost a partir de les 19 hores

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha programat, del 9 d’agost al 3 de setembre, una dotzena d’activitats culturals i de lleure en substitució de la Festa Major, totes reforçades amb les mesures de prevenció anticovid-19, amb un aforament limitat i amb l'obligació de reservar plaça prèviament.

 

El programa ‘Aquest estiu, Cultura segura!’ encara té corda per endavant, amb la Marató de Donació de Sang (dissabte 29 d’agost), la 10a Caminada Maria Víctor i el show ‘Moltes gràcies’, de Quim Masferrer (diumenge 30 d’agost), i l’espectacle itinerant ‘A la fresca! De la companyia Ana Confeti, dijous 3 de setembre.

 

Feu clic en aquest enllaç per accedir a tota la programació: ‘Aquest estiu, Cultura segura!’

 

Pregó en streaming

Malgrat que la Festa Major no s’ha pogut realitzar com altres anys per l’evolució de la pandèmia, l’Ajuntament no ha volgut renunciar a un dels elements més significatius de la celebració: El pregó. Per tal d'evitar l'aglomeració de públic que normalment hi ha a la plaça de l'Ajuntament i per complir totes les mesures de seguretat i prevenció, el pregó es farà de manera virtual i s’emetrà pel canal municipal de youtube. El podreu seguir a partir de les 19 hores del dia 28 d’agost fent clic en aquest enllaç:

 

Pregó Festa Major Palau-solità i Plegamans 2020

 

Aquest vídeo-pregó és un homenatge i un agraïment als col·lectius, professionals i voluntaris que han estat i estan en primera línia lluitant contra el coronavirus, així com un missatge de responsabilitat i d'esperança per a tothom.

 

Junts ens en sortirem!

No abaixem la guàrdia!

Comparteix aquest contingut