Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament felicita a Beatriz Tinoco Balongo i José Maria Aige Pérez, culturistes de la vila, pels èxits aconseguits

#Esports

Aquest 2020 ha estat un any atípic per tota mena d’esports, pel que fa al culturisme Palau-solità i Plegamans compta amb dos persones que hi participen a primera línia de competició, Beatriz Tinoco Balongo i José Maria Aige Pérez. En aquest sentit l’Ajuntament de la vila vol felicitar-los per tots els èxits aconseguits.

 

Tant Tinoco com Aige tenien previst un total de set competicions aquesta temporada però només n’han pogut participar en quatre on han obtingut grans resultats, són les següents:

 

Campionat de Catalunya: José Maria va quedar 3r en la categoria de clàssic Body Building sènior i Beatriz 5ena en la categoria de Bikini Fitness.

 

Copa Catalana: José Maria es va proclamar Campió de Catalunya en la categoria clàssica Body Building Senior i Beatriz va quedar en tercer lloc de Catalunya Wellness.

 

Campionat d’Espanya: Beatriz va quedar setena d’Espanya en la categoria Wellness i José Maria es va proclamar Campió d’Espanya en la categoria Body Building Sènior.

 

Campionat Mundial: Jose María va quedar tercer de tot el món representant Espanya en la categoria clàssic Body Building.

 

Comparteix aquest contingut