Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

‘Aquestes festes, fes del teu poble la teva botiga’

#Indústria, Comerç i Turisme

Aquest és el lema de la nova campanya de l’Ajuntament per donar suport al comerç de proximitat durant el Nadal

 

L’Ajuntament ha encetat una nova campanya a les xarxes socials per tal de posar en valor el petit comerç de proximitat de la vila durant aquestes festes nadalenques i promoure entre els vilatans i vilatanes les compres de proximitat durant aquest Nadal,

 

La campanya es composa de 3 vídeos en els que hi han participat diversos comerciants de Palau-solità i Plegamans i on es vol destacar la confiança, l’assessorament, la professionalitat, la qualitat del producte i el servei al client que ofereix el comerç local.  Així mateix, en totes dues peces es donarà a conèixer el codi QR que s’ha creat amb un llistat d’establiments comercials de Palau-solità i Plegamans,  que inclou adreces i telèfons, lloc web, horaris o correu electrònic.

 

El codi, que es s’enganxarà en format vinil a les botigues, et portarà a aquesta pàgina del web de l’Ajuntament: http://www.palauplegamans.cat/descobrir/comercos.htm

 

La iniciativa continua la feina encetada abans de l’estiu amb una campanya anterior,  i té l’objectiu de superar entre tots i totes aquesta crisi sanitària i econòmica que està afectant  amb molta virulència al sector comercial. 

 

Els vídeos es van rodar durant el mes de novembre, amb la vista posada en les dates properes al Nadal, i els podreu veure a les xarxes socials de l’Ajuntament i al nostre canal de youtube.

 

Podeu veure el primer vídeo al Canal Youtube de l’Ajuntament, fent clic en aquest enllaç: Aquestes festes, fes del teu poble la teva botiga!

Us convidem a compartir-los a través de les nostres socials.

 

“Aquestes festes, fes del teu poble la teva botiga!”

 

“Per qualitat i confiança, compra al comerç de Palau-solità i Plegamans”

 

“Entre tots i totes, donem vida al poble, donem vida al comerç!

 

#DonemVidaAlComerç

#UnPobleViu

Comparteix aquest contingut