Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 7 d'abril

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants estrenyen llaços per a la dinamització del comerç de la vila

12 de gener de 2009L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans aportarà 6.000 euros a l'Associació de Comerciants per a la l'execució del Pla 2009 d'actuació comercial de la vila.

L'objectiu principal d'aquest pla de dinamització és consolidar el col·lectiu de comerciants i millorar el servei en el comerç, així com transmetre als ciutadans l'oferta comercial que hi ha a la vila.

El pla d'actuació comercial per a l'any 2009 conté set grans eixos d'actuacions:

Projectes de millora social i de l'entorn
Projectes de millora mediambiental de l'entorn
Projectes TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació)
Projectes per atraure demanda turística
Estructura, gestió i assessorament
Accions de formació per als associats
Projectes de comunicació i promoció de l'oferta comercial

El cost total d'aquestes actuacions programades és de 42.623,69€, dels quals el consistori fa una aportació de 6.000€.

Mercè Pla, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, ha destacat en l'acte de presentació del pla, que ha tingut lloc el 12 de gener, “el segell de qualitat que l'Associació de Comerciants proporciona a la imatge del municipi”. Mercè Pla s'ha mostrat “molt satisfeta pel suport que l'Ajuntament atorga a una associació que sempre ha tirat endavant projectes guanyadors gràcies a la bona feina i el caràcter emprenedor dels comerciants de Palau”.

Per la seva part, David Zambrana, Regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, ha subratllat que el pla “proporciona recursos als comerciants per tal que la crisi no els afecti”. Amb el pla, “l'Associació de Comerciants podrà continuar establint nous projectes i refermar les actuacions anuals, com la Fira Palau, que està esdevenint una fira comercial de referència”, ha afegit Zambrana.

En l'acte de presentació també ha estat present Àngel Marsal, president de l'Associació de Comerciants. A banda d'agrair el suport de l'Ajuntament, Marsal ha assenyalat com a prioritats del pla “el reforç dels projectes que engega l'associació, les campanyes per remarcar les dates assenyalades tot animant a la població a comprar els regals al municipi, i les accions formatives destinades als professionals del comerç”.


Imatge

Imatges relacionades