Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 8 d'agost

Debat electoral amb alcaldables de les 9 candidatures aquest dijous al Teatre de la Vila

19 de maig de 2015Aquest proper dijous, 21 de maig, se celebra el debat electoral que organitza Ràdio Palau i en el que els i les alcaldables de les 9 candidatures confrontaran les seves idees i propostes. El debat se celebra poc abans de la jornada electoral del 24 de maig, dia en què la ciutadania de Palau-solità i Plegamans està convocada a votar els regidors i les regidores que la representaran a l'Ajuntament durant el mandat 2015-2019.

 

El debat tindrà lloc a les 20.00h, al Teatre de la Vila. L'entrada és lliure i gratuïta, fins a completar l'aforament. Es podrà escoltar en directe a la 91.7 de la FM, per Internet (www.radiopalau.cat) o mitjançant l'aplicació per a dispositius mòbils de Ràdio Palau (disponible per a Android i Apple). El debat quedarà penjat al lloc web de Ràdio Palau per a què tothom pugui escoltar-lo posteriorment. De la mateixa manera, es poden escoltar les entrevistes individualitzades fetes amb representants de les 9 candidatures, si bé les dues últimes s'han de dur a terme avui i demà al vespre, 19 i 20 de maig, respectivament, a les 20.30h. D'altra banda, Ràdio Palau emetrà un programa especial en directe el mateix dia de les eleccions, 24 de maig, a partir de les 19.00h. El web municipal www.palauplegamans.cat publicarà els resultats oficials quan s'hagi escrutat el 100% dels vots.

 

Les 9 candidatures que es presenten a les eleccions a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans del 24 de maig són (ordre adjudicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 22 d'abril del 2015):

 

Candidatures

Alcaldables

PSC-CP (Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés)

Teresa Padrós Casañas

ERC-AM (Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal)

Miquel Truyols i Rocabruna

ICV-E (Iniciativa per Catalunya Verds-Entesa)

Àngels Marcuello Martínez

C's (Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía)

Juan Martínez Nieto

CiU (Convergència i Unió)

Jaume Oliveras Malla

CUP-CAV-PA (Candidatura d'Unitat Popular-CAV-Poble Actiu)

Jordi Méndez Cordobés

Ganemos Palau

José Luis Heras Marcos

PP (Partit Popular-Partido Popular)

Mercedes Rodríguez Baeza

VdPsiP (Veu de Palau-solità i Plegamans)

Jordi Hidalgo Hurtado


Imatges relacionades

  • Teatre de la Vila.

    Teatre de la Vila.

Enllaços relacionats