Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

Deixalleries: PALAU PUNT NET, deixalleria mòbil, minideixalleries

 

PALAU PUNT NET, la Deixalleria Municipal

 

Entrada Deixalleria


Horari:
De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius.

 

Adreça: C/Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

  

Tipus de residus: Residus voluminosos (matalassos, sofàs, persianes, etc.), aparells electrònics i electrodomèstics, fustes, ferralla i metalls, runes i residus de la construcció, restes de poda i jardineria, olis de cuina i de vehicles, aerosols, fluorescents, piles i acumuladors, vidre pla, coles, pintures, dissolvents i vernissos, frigorífics, bateries, tóners i cartutxos d'impressores, plaguicides i cosmètics, pneumàtics, paper i cartró, CDs i DVDs, tèxtils i radiografies...

 

Per consultar les aportacions a la deixalleria, si us correspon la bonificació de la taxa de residus o si s'aplica la taxa de la deixalleria, cliqueu aquí. En el camp d'usuari, cal anotar el correu electrònic que vau facilitar quan es va entregar la Targeta de Serveis Municipals i clicar a "recordatori de contrasenya". 

 

PALAU PUNT NET és un centre de recepció i emmagatzematge selectius de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors: la preparació per a la reutilització, la valorització i la disposició final.

 

A més, a PALAU PUNT NET també podràs agafar compost, un bon adob per les teves plantes, procedent de l’orgànica recollida al Vallès i triturat de la poda de l’arbrat viari. El triturat serveix com a “mulching”, un cobriment natural dels conreus que protegeix i millora la fertilitat del sòl.

 

Portant els residus a PALAU PUNT NET tots hi guanyem:

  • Separar els residus especials o perillosos de la brossa domèstica per tal d'aplicar el tractament més adequat, evitant la contaminació que provoquen.
  • Facilitar la gestió de materials voluminosos evitant els abocaments incontrolats.
  • Permetre la revalorització, estalviant matèries primeres i reduint la quantitat de residus que van a parar a abocadors i a plantes incineradores.
  • Allargar la vida dels productes, a l'Espai de Reutilització LA BANKETA (oberta els mateixos dies que la deixalleria, excepte els dimarts).


Deixalleria mòbil


Trobareu la deixalleria mòbil cada tercer dissabte de mes (excepte l'agost) a la plaça del Molí, coincidint amb el mercat setmanal.
 

Tipus de residus que hi podeu portar: ferralla informàtica i petits electrodomèstics, olis minerals (cotxe), aerosols, fluorescents, piles, coles, pintures, dissolvents i vernissos, bateries, tóners, materials de neteja i desinfecció, mòbils, tèxtils i radiografies. 


Minideixalleries


Es troben al costat de l'edifici de Palau Avança (c. Folch i Torres, 88-90), a la plaça Onze de Setembre i a la plaça del Molí.

Tipus de residus que podeu dipositar-hi: CD-DVD, cartutxos impressora, telèfons mòbils, piles i bateries de mòbils, bombetes de baix consum, bombetes tradicionals i halògens.