Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ZZ_No Esborrar - Noticies Filtrades RSS

Termini obert per sol·licitar subvencions destinades a entitats i associacions sense ànim de lucre

#Acció Social
#Cultura
#Educació
#Esports
#Gestió Ambiental
#Joventut

9 de març de 2023

Es destinaran 100.000 euros en ajudes per a entitats que facin activitats relacionades amb el foment cultural, l’associacionisme i la innovació, els esports, l’àmbit social, de joventut, salut, educació

  

Després de la publicació al BOPB, ja s’ha obert el termini per presentar sol·licituds a l'Ajuntament per a la concessió de subvencions amb la finalitat de finançar els projectes presentats per les entitats sense afany de lucre que es realitzen en l'exercici 2023. L'Ajuntament ha publicat al web municipal les bases i el formulari per optar a la convocatòria pública d'aquestes concessions. Es podrà fer amb un únic formulari per facilitar al màxim la comunicació entre les entitats i l’administració. 

 

L'objectiu d'aquestes subvencions és posar les eines per ser àgils i poder donar resposta a les peticions que es generin de la manera més ràpida possible. Conscients de la importància del teixit associatiu de Palau-solità i Plegamans, la prioritat és vetllar per la facilitat i l’agilitat.

 

Per qualsevol dubte que tingueu en presentar el tràmit telemàtic, podeu contactar amb l'OAC 360 al telèfon: 938649693, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.

 

Les bases inclouen tota la informació sobre els requisits i la documentació que cal presentar. Poden presentar sol·licituds, entitats i associacions, que estiguin inscrites al Registre Municipal d'Entitats i tinguin seu social o delegació al municipi.

 

Feu clic a les bases per conèixer tots els detalls: Subvencions a entitats i associacions 

 

La partida econòmica

Les subvencions, que en total sumen 100.000 euros, s'atorguen a les entitats sense ànim de lucre que facin activitats relacionades amb les següents àrees:

 

- Foment cultural: 30.000 €

- Associacionisme i innovació: 5.500 €

- Esports: 30.000 €

- Social: 3.000 €

- Joventut: 15.000 €

- Salut: 1.500 €

- Educació: 15.050 € 

 

El termini de les convocatòries en matèria Foment Cultural, Social, Salut, Esports, Educació, és el següent: Des del dia 1 al 31 de març de 2023.


El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de Joventut és el següent: Des del dia 8 de març fins el 7 d’abril del 2023. Mentre que el termini per a la convocatòria d’Associacionisme i Innovació és del 7 de març al 6 d’abril de 2023.

Comparteix aquest contingut