Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Obert el termini per presentar-se al 40è Concurs de Fotografia de la Festa Major

#Cultura

2/7/2024

La data límit per inscriure’s al concurs és el dimecres 14 d’agost

 

Ja està obert el termini per presentar les sol·licituds de participació al 40è Concurs de Fotografia de la Festa Major 2023, i que acabarà el dimecres 14 d’agost. El concurs és obert a tothom a qui li agradi la fotografia. Es poden presentar imatges de dos temes, i, en cadascun d'ells, a dues tècniques: en color i en blanc i negre. El lliurament de premis es farà el dijous 29 d’agost a les 19 hores als jardins de la Torre Folch (en la Sala Massagran en cas de pluja), i l'exposició es realitzarà del 29 d’agost al 12 de setembre a la Sala Massagran de la Torre Folch. El veredicte s’haurà decidit el dimarts 27 d’agost.

  • Tema A: Lliure (en color o en blanc i negre)
  • Tema B: Palau-solità i Plegamans (en color o en blanc i negre)

 

Les persones participants hauran d’emplenar el Formulari de Sol·licitud de Participació al Concurs Fotografia Festa Major, inclòs al següent enllaç. Aquest tràmit estarà disponible fins al dimecres 14 d’agost.

Terminis de lliurament de fotografies

Les fotografies es poden lliurar fins al 31 de juliol a la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56), de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores. O també a les Oficines d’Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

 

De l’1 d’agost fins al 16 d’agost les obres s’hauran de lliurar a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1) de dilluns a divendres al matí de 9 a 14 hores. Si s’envien per correu, s’han de fer arribar a la següent adreça: Plaça de la Vila, 1, 08184, Palau-solità i Plegamans. 

 

Cada concursant només pot optar, participar i guanyar un sol premi per tema i tècnica, i es poden presentar obres que no hagin estat premiades i que siguin inèdites en aquest concurs. Les persones interessades a participar-hi han de consultar les bases del Concurs de Fotografia de Festa Major 2024 per conèixer els detalls sobre com s'han de presentar i les condicions per fer-ho. 

 

Hi ha diversos premis, un d'ells és l'Especial Josep Segalés, que atorga sis premis a autors residents al municipi, de 300, 200 i 150 €, respectivament. A banda d'aquest, hi ha tres premis i tres trofeus per tècnica i tema (12 en total). El 1r premi de cada tema i tècnica està dotat amb 250 €; el 2n, amb 150 €; i el tercer, amb 100 €, també diferenciats entre color i blanc i negre.

 

Enguany, com a novetat, s’ha inclòs la categoria de menció especial pels concursants menors de 30 anys que reconeixeran les 5 millors fotografies dels participants de menys de 30 anys que no hagin obtingut cap premi amb l’obsequi d’una entrada doble pel Cicle Gaudí de la temporada 2024-2025.

Comparteix aquest contingut