Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació tardor-hivern al Viver Cultural Torre Folch

#Cultura
#Torre Folch

6 d'octubre de 2023

El Viver Cultural Torre Folch acollirà tretze activitats de diferents àmbits per aquesta tardor i hivern.

 

La Torre Folch continua sent pol de propostes culturals diverses, centrades en el desenvolupament i la difusió cultural del municipi. Per aquesta tardor i hivern s'han preparat diferents activitats per gaudir i aprendre amb la cultura:

 

Tallers d'Art en Família:

Tercer curs consecutius amb propostes de tallers d'art, centrant-nos però en àmbits com la ciència, amb el taller de cianotipia i la fotografia o d'escultures mòbils, on treballarem a través de la física l'equilibri de diferents elements. Pel mes de febrer, passat festes, tindrem un taller de creació d'objectes a través de l'escultura. Els #TAF són activitats gratuïtes per a famílies amb infants a partir de 5 anys, cal fer inscripció en aquest formulari.

 

Tastets Artístics:

Pel mes de novembre s'han programat un taller de curta durada d'enquadernació creativa i un monogràfic de cistelleria amb fibres vegetals. Ambdós tallers el desenvoluparan professionals de les matèries, apropant-nos aquestes tècniques artístiques i artesanes al segle XXI. Ja es poden realitzar les inscripcions als tallers a través d'aquest enllaç.

 

Exposicions:

Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre l'Espai Massagran acollirà exposicions d'Oscar Fillola amb la seva sèrie fotogràfica Respires? El Taller de les Arts ens mostraran les seves comissions artístiques a través d'una mostra de treballs d'alumnes. Al mes de novembre la Fundació Folch i Torres porta una proposta sobre els jocs educatius de Lluis Folch i Torres i al llarg del mes de desembre i gener Arts&Fotos desenvoluparà una mostra conjunta de fotografia amb Photosagrera.

 

Entitats culturals:

La Torre Folch continuarà oferint el servei d'acompanyament i assessorament en temes de gestió associativa a les entitats del municipi; treball centrat en propostes formatives adaptades a les seves necessitats, obertes aquestes formacions a totes les entitats locals. Centrades en les entitats culturals també es realitza acompanyament a la gestió de subvencions i la coordinació de necessitats d'espais de les associacions.

Abans de començar el calendari de justificació de les subvencions locals es podran demanar mentories personals per acompanyar en la seva tramitació, només caldrà posar-se en contacte a través del correu torrefolch@palauplegamans.cat o al telèfon 93 864 35 33 per demanar cita.

 

Cicle De Prop:

Pel proper 2024 podrem gaudir de la remodelació del jardí noucentista i traslladarem altre cop el cicle De Prop a l'escenari obert, mentrestant l'Espai Massagran acollirà propostes de petit format amb l'espectacle de Núria Clotet Jo i la meva futura jo, el proper 13 d'octubre a les 20h. El 20 d'octubre a les 20.30h serà el torn de Jaume Baigual i Paulí Peña amb un recital poètic musicat.

Comparteix aquest contingut