Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Festa d'inauguració de l'Espai de Reparació de la Deixalleria Municipal.

Gestió de residus i neteja viària

Regidor Ignasi Fargas

 

calendari   Camí Reial, 149    

calendari   de dilluns a divendres, de 10 a 13h. 

 phone     93 864 80 56

email   Contacte

 

 Entrada Deixalleria

 

 Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

 c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

 93.864.37.89

 

Recollida porta a porta

Recollida porta a porta 

És un sistema de recollida selectiva en el qual la ciutadania deixa els residus ben separats davant de la porta de casa seva, segons uns dies i hores de recollida. Els cubells s'han de treure entre les 20h i les 22h, i recollir abans de les 10h del dia següent. Excepte el dimecres que el vidre s'ha de treure abans de les 6.30h del matí o la nit del dimarts.

 

- Calendari pels habitatges amb recollida amb cubells:
Calendari PaP

 

- Calendari pels habitatges plurifamiliars amb contenidor comunitari (obertura del contenidor amb la Targeta de Serveis  Municipals):

Calendari de recollida pels habitatges amb contenidor comunitari   

      

Tríptic informatiu (català)         Tríptico informativo (castellano)          Informational brochure (English)         Brochure d'information (français)
  

Eloi contenidors2.jpg

  

Si no tens el kit del porta a porta o et falta algun element (cubells*, cubell airejat, imant i targeta) vine a buscar-lo a l'Ajuntament (edifici de Serveis Tècnics, Camí Reial 149), de 10h a 13h, truca al telèfon 666 706 368 o fes la sol.licitud aquí, per recollir-lo en horari de tarda.

* Si tens assignats uns contenidors comunitaris, se t'entregarà el cubell airejat, imant i la targeta que obre els contenidors. 

 

Els cubells i/o targeta seran restituïts gratuïtament fins a dues vegades bianualment. A la tercera reposició s'haurà de pagar el valor del cubell i/o targeta corresponents:

 

Cubell 20 l

Cubell 40 l

Targeta Serveis Municipals

6,55 €

9,86 €

1,39 €

 

Amb l’establiment de l’exempció d’aquestes taxes quan siguin noves persones empadronades a l’habitatge, quan presentin el cubell o targeta trencada o en mal estat, i quan presentin una denúncia per robatori.

 

L'orgànica s'ha de dipositar amb una bossa compostable dins del cubell marró o contenidor per a l'orgànica. Les bosses compostables estan fetes de materials que es descomponen igual com la matèria orgànica. L'ús de cubells airejats, junt amb les bosses compostables, permeten la transpiració i d'aquesta manera s'evita l'acumulació de líquids, es redueix el pes dels residus i de les olors generades. 

 

Bolquers, tèxtil sanitari i sorra de gats

 

Bossa bolquers

Són rebuig, però es poden treure també els dies de recollida de l’orgànica al costat del cubell o del contenidor de residus orgànics, en una bossa separada i identificada com a bolquers. A l'Ajuntament i a la Deixalleria es subministren etiquetes. Els dijous es recullen conjuntament amb el rebuig.

 

També podeu descarregar-vos AQUÍ les etiquetes per a la bossa de bolquers.

 

Atenció del porta a porta


M. 666 706 368

De dilluns a dijous de 8h a 14h i de 15h a 17h

Divendres de 8h a 15h

portaporta@palauplegamans.cat

 

Vídeo explicatiu: La recollida porta a porta

 

    Molta merda
Veure l'audiovisual (4 min.) (català)   Ver el audiovisual (4 min.) (castellano)   Documental "Molta merda" presentat per Quim Masferrer