Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Festa d'inauguració de l'Espai de Reparació de la Deixalleria Municipal.

Gestió de residus i neteja viària

Regidor Ignasi Fargas

 

calendari   Camí Reial, 149    

calendari   de dilluns a divendres, de 10 a 13h. 

 phone     93 864 80 56

email   Contacte

 

 Entrada Deixalleria

 

 Oberta tot l'any, excepte els dilluns i festius. De dimarts a dissabte de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h. Diumenges de 9:00h a 14:00h.

 

 c. Santa Margarida de Boada Vell, S/N (Polígon Industrial Riera de Caldes – davant l’entrada del parc de l’Hostal del Fum). Google maps

 

 93.864.37.89

 

                                                                                       

Recollida porta a porta

Calendari PaP

 

Tríptic informatiu (català)         Tríptico informativo (castellano)          Informational brochure (English)         Brochure d'information (français)
  

Eloi contenidors2.jpg

  

Si no tens el kit del porta a porta o et falta algun element (cubells*, cubell airejat, bosses compostables, imant i targeta) vine a buscar-lo a l'Ajuntament (edifici de Serveis Tècnics, Camí Reial 149), de 10h a 13h, truca al telèfon 666 706 368 o fes la sol.licitud aquí, per recollir-lo en horari de tarda.

* Si tens assignats uns contenidors comunitaris, se t'entregarà el cubell airejat, bosses compostables, imant i la targeta que obre els contenidors. 

  

El porta a porta és un sistema de recollida selectiva en el qual la ciutadania deixa els residus ben separats davant de la porta de casa seva, segons uns dies i hores de recollida. Els cubells s'han de treure entre les 20h i les 22h, i recollir abans de les 10h del dia següent. Excepte el dimecres que el vidre s'ha de treure abans de les 6.30h del matí o la nit del dimarts.

 

Els habitatges plurifamiliars amb contenidor comunitari obriran el contenidor amb la Targeta de Serveis Municipals (TSM)es segueix el mateix calendari i horari de recollida. 

 

Bolquers, tèxtil sanitari i sorra de gats

 

Bossa bolquers

Són rebuig, però es poden treure també els dies de recollida de l’orgànica al costat del cubell o del contenidor de residus orgànics, en una bossa separada i identificada com a bolquers. A l'Ajuntament i a la Deixalleria es subministren etiquetes. Els dijous es recullen conjuntament amb el rebuig.

 

També podeu descarregar-vos AQUÍ les etiquetes per a la bossa de bolquers.

 

Atenció del porta a porta


M. 666 706 368

De dilluns a dijous de 8h a 14h i de 15h a 17h

Divendres de 8h a 15h

portaporta@palauplegamans.cat

 

Vídeo explicatiu: La recollida porta a porta

 

    Molta merda
Veure l'audiovisual (4 min.) (català)   Ver el audiovisual (4 min.) (castellano)   Documental "Molta merda" presentat per Quim Masferrer