Inici |

Cessió d'espais

 

Cessions d’espais del Viver Cultural Torre Folch

Vista Viver Cultural Torre Folch

Edifici noucentista del primer terç del segle XX, la Torre Folch va ser plantejada per Josep Maria Folch i Torres per passar amplis períodes d’estiueig amb la seva familia i un escenari per representar-hi les seves obres. Un segle més tard s’inaugura el Viver Cultural Torre Folch de Palau-solità i Plegamans, esdevenint un equipament cultural a disposició de les entitats i col·lectius per acollir la seva activitat i desenvolupar diferents esdeveniments.

La Torre Folch es situa entre l’Avinguda Catalunya i el Carrer del Castell, trobant-se en un emplaçament ben comunicat i amb unes vistes panoràmiques del municipi. L’accés principal es realitza pel Carrer del Castell número 26-29, la parada de transport públic més propera es troba a 280m. a l’Avinguda Catalunya, des d’on és possible arribar amb la línia d’autobusos interurbans Sagalés 201, 202, 203, 231, 240, 245, 296 i la línia exprés e9.

Els espais de la Torre Folch estan distribuïts en diferents nivells, i el nom de cadascun d’ells remet a la obra de Josep Maria Folch i Torres.

 

Jardins, activitats i esdeveniments exteriors

Part valuosa del recinte noucentista. El jardí, organitzat per diferents terrasses, pot acollir esdeveniments com concerts en acústic, peces teatrals de petit format, lectures i visites.

Vista Jardí Torre Folch

 

Espai Massagran, sala polivalent

Sala polivalent , situada al mateix nivell que el jardí, s’hi poden dur a terme exposicions temporals, presentacions o altres activitats en grup. Està equipada amb material bàsic expositiu i té sortida directa al jardí.

Espai Massagran

 

La Tralla, espai de co-working

Espai situat a l’accés principal de la Torre, sala de treball col·laboratiu, amb taules àmplies i cadires altes, prestatge i pantalla tàctil amb connexió a internet. Té accés directe a la terrassa pel que garanteix llum natural. Aquest espai no necessita de reserva prèvia per fer-ne ús.

Sala Tralla

 

Sala Lària, treball intern

Sala de treball d’entitats del primer pis. Equipada amb armaris d’emmagatzematge d’arxiu, amb capacitat entre 8 i 10 persones, ús de prestatges i impressora. Té sortida directa a la terrassa del primer pis.

Sala Lària

 

Sala Patufet, espai de reunions

Espai del segon pis pensat per a reunions o videoconferències. Equipat amb una taula gran amb capacitat entre 10 i 12 persones, connexió a internet i televisor.

Sala Patufet

 

Per accedir al tràmit de sol·licitud dels espais entreu al següent enllaç