Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Inici |

ERC - Opinió del grup municipal

Ja tenim pressupostos pel 2020

#Grup municipal d'ERC

1 de desembre de 2019

Uns pressupostos amb un caràcter marcadament social, on les persones se situen al centre de les polítiques del Govern Local.

 

Els serveis bàsic com la seguretat ciutadana, habitatge, urbanisme, medi ambient o els serveis de clavegueram i abastiment d’aigua potable són el 44% de tot el pressupost. Diners que aniran destinats a dotar l’Ajuntament d’allotjaments d’emergència, la convocatòria de 5 noves places de policia local, la millora del servei de recollida de residus i la neteja viària, entre moltes altres coses.

 

El 24% del pressupost anirà destinat a serveis preferents per a nosaltres com la cultura, l’educació, la salut pública, joventut i esports. ERC apostem per la cultura popular i per això recuperarem la festa del Guirigall, crearem el festival de cinema infantil, apostem decididament per la participació juvenil i la protecció del nostre patrimoni cultural i arquitectònic.

 

El 8% del pressupost es destinarà a acció social, augmentant la inversió en ajudar a tots els veïns i veïnes, garantint la igualtat d’oportunitats per a tothom amb accions directes com el finançament de la socialització dels llibres escolars per a tots els alumnes de primària de l’escola pública i augmentant els recursos per a persones dependents.

 

El 5% del pressupost es destinarà a activitats de promoció econòmica com el comerç i turisme, suport a les PIME’s, el transport públic i comunicació. Donarem tot el suport a la petita i mitjana empresa de la nostra vila i aplicarem el pla de turisme redactat per la Diputació de Barcelona. Apostem decididament pel transport públic, així com per la transparència i la comunicació directa implementant noves fórmules de comunicació més àgils amb la ciutadania.

 

En resum, un pressupost pensat per millorar la vida de la ciutadania de Palau-solità i Plegamans.


Comparteix aquest contingut