Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament rehabilita i reordena l’espai on hi havia l’àrea de contenidors del carrer Nou de Can Riera

#Medi Natural

20/7/2021

La retirada dels contenidors ha permès reordenar la zona i convertir-la en un espai enjardinat vinculat a l’entorn

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rehabilitat i reordenat l’espai on hi havia l’àrea de contenidors del carrer Nou de Can Riera, que va ser clausurada el passat 1 de juliol. La retirada dels contenidors ha permès reordenar la zona i convertir-la en un espai enjardinat vinculat a l’entorn. En concret, s’hi ha fet la plantació d’un arbre i s’hi han instal·lat jardineres per fer-lo més agradable a la vista. 

 

L’1 de juliol es van retirar els contenidors per als residus orgànics i el rebuig d’aquesta zona com a conseqüència d’una utilització incorrecta de la mateixa, ja que s’hi llençaven tot tipus de residus. Amb aquesta acció, s’ha volgut millorar l’índex de recollida selectiva, reduir costos i millorar la imatge d’aquests espais de la vila.

 

Tot i la retirada d’aquesta àrea, encara queda operativa una àrea d’emergència: la que es troba davant de la deixalleria municipal. No obstant, des de l’Ajuntament es recorda als veïns i veïnes que l’ús d’aquesta àrea està reservada només a tres casos específics: persones que, de forma excepcional, no puguin treure els residus en l’horari establert del porta a porta (20-22 hores); usuaris que hagin generat, en un moment puntual, una gran quantitat de residus; o la ciutadania de segona residència.

 

Cal recordar que al mes de desembre d’enguany es retiraran tots els contenidors de recollida selectiva del municipi per implantar la recollida porta a porta de totes les fraccions.

Comparteix aquest contingut