Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: 'Totes les parelles ho fan'

'Totes les parelles ho fan', d'Ivan Campillo. Amb Sílvia Forns, Ramon Godino, Laura Sancho, Raül Tortosa i Carme Contreras.

 

Sinopsi

Un dia... l'Eva, una jove actriu que segueix buscant la seva oportunitat, s'adona que la seva vida, personal i professional s'ha estancat, i decideix fer la maleta i deixar-ho tot.

 

Un dia... el Víctor, un alt càrrec d'una empresa que dedica més temps al seu treball que a la seva parella, s'adona que l'Eva ha fet la maleta i l'ha deixat.

 

Un dia... l'Angel, un professor de Ioga, sà, optimista, tranquil però amb problemes de comunicació amb el sexe femení, lloga una habitació a una jove actriu que ha fet la maleta i ho ha deixat tot.

 

Un dia... la Maria, una cambrera de nit especialista en arts marcials creu descobrir que la seva millor amiga, que ha fet la maleta i ho ha deixat tot, ha entrat en una secta seduïda per un suposat gurú del ioga.

 

Aquest és el punt de partida de 'Totes les parelles ho fan...' una comèdia molt divertida on quatre personatges molt diferents viuran un munt d'embolics per acabar descobrint que el problema avui dia, en una ciutat com Barcelona, no és que no parlem, és que no ens escoltem.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Data celebració

31 de gener de 2014

Horari

22.00h

Preu

12€ i descomptes especials. Venda anticipada a Can Cortès, a partir del 28 de gener, de 16 a 21h.

iCalendar

Comparteix aquest contingut