Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: Paradís a càrrec de la Cia. de Les Divines

Programació Estable de Teatre

Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dimarts 22 de setembre, de 16 a 21 h)

 

Paradís és un espectacle teatral ambientat a l’Espanya de mitjans del segle XX. Parla d’una generació a través de les cançons que els permetien escoltar en moments de poca llibertat d’expressió i de gran repressió social, sexual i femenina. Paradís recrea un mapa musical de tota una època i d’un país. És el record d’un temps passat en moments de postguerra i franquisme.

 

És també un homenatge a les artistes que viatjaven de poble en poble, actuant en llocs miserables i on la prostitució no deixava de ser un altre mitjà per sobreviure.

Les tres protagonistes interpretaran cançons de gèneres tan populars com el cuplet, la copla o el pasdoble. Acompanyades per un pianista i un clarinetista en directe. L’espectacle compta amb la cançó Pasdoble del Paradís, composada per Mario Cobo.

Divinas capten l’actitud, l’expressió i el gest de les cupletistes de l’època. El claqué també té un lloc a Paradís. L’escenografia i el vestuari permeten que l’espectador pugui veure i comprendre a la vegada el que passa a l'”escenari” i “darrere” d’ell.

Paradís destaca per la seva proximitat, comicitat i una bona dosi d’emotivitat. Una història de dones, d’artistes i de supervivència. Una història que ens ressona de ben a prop.

Dirigit per Martí Torras i amb text de Marilia Samper

 

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Data celebració

25 de setembre de 2015

Horari

22h

Preu

12€ i descomptes especials

iCalendar

Comparteix aquest contingut