Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

De Prop, cicle d'arts esceniques de petit format

#Assessoraments
#Conferències
#Exposicions

De Prop neix com un cicle d'arts escèniques per donar a conèixer propostes de petit format. (format: títol llista gris)

 

Aquest mes de juliol el jardí de la Torre Folch acollirà un Cicle d’Arts Escèniques de petit format. Les activitats comencen el divendres 1 de juliol a les 20 hores amb ‘Brotant’, un recital de poesia de Sílvia Siles. Seguidament, el divendres 8 de juliol tindrà lloc una nit de teatre, amb la representació de ‘Misteri a la casa Folch’, del Grup de Teatre del Taller de les Arts, i que serà a les 21 hores, organitzat per la pròpia entitat i amb aforament limitat prèvia reserva.

El divendres 15 de juliol hi haurà un concert a duo de Sandra Bautista, a les 20 hores. I, finalment, el cicle acabarà el divendres 29 de juliol amb el Kaotik Shoes, i l’espectacle ‘Descobrint-nos’, que tindrà lloc a les 20 hores.

Pel concert de Sandra Bautista del 15 de juliol i l'espectacle "Descobrint-nos" de Kaotic Shoes del 29 de juliol l'accés és lliure sense reserva prèvia. Els accessos es podran fer pel jardí de la Torre, tant per l'Avinguda Catalunya com pel carrer del Castell (núm. 27-29), tanmateix un cop iniciats els actes l'accés només es podrà realitzar per l'Avinguda Catalunya.

Organitzador

Torre Folch, ajuntament de Palau-solità i Plegam,ans

 Data celebració

Del 1 de juliol de 2022 al 29 de juliol de 2022

Horari

20:00 hores divendres1 juliol
21:00 hores divendres 8 juliol
20:00 hores divendres 15 juliol
20:00 hores divendres 29 juliol

Preu

Gratuït

iCalendar

Comparteix aquest contingut