Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 27 de juliol de 2023

#Plens

28 de juliol de 2023

Ahir es va celebrar en el Saló de Plens de la Casa Consistorial  la sessió del Ple corresponent al mes de juliol.

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio Palau i veure la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament

 

Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

  1. Aprova modificació de crèdit, incorporació de romanent i transferència a diferents partides per un import total de 444.214 €. SI: ERC (12), Cs (1). NO: PSC (3). Abstenció: JxP (1).
  2. El Ple dona conformitat per unanimitat al servei de neteja dels edificis, locals i dependències municipals i resol la discrepància plantejada a favor del criteri exposat per l’òrgan gestor.

 

3 i 4. El Ple dona compte de la tramesa al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques de l’execució pressupostària del 1er i 2on trimestre de 2023.

 

5 i 6. El Ple informa de la morositat i del període mitjà de pagament a proveïdors del 1er i 2on trimestre del 2023. El primer indicador, la morositat, es situa en el 1er semestre en 40 dies i en el 2on semestre en 31 dies (inferior als 60 dies que permet la llei). El segon indicador, el període mitjà de pagament a proveïdors es situa en 14 dies en el 1er semestre i en 7 dies en el 2on trimestre (per sota dels 30 dies que permet la llei).

  1. S’aprova per unanimitat la modificació del Pla Estratègic de Subvencions 2023 de l’Ajuntament.
  2. Aprova definitivament per unanimitat el canvi de gestió del servei públic de neteja viària i deixalleria municipal.
  3. Aprova inicialment per unanimitat el projecte executiu de l’Avinguda Catalunya.
  4. Aprova inicialment per unanimitat el projecte executiu de Passeig de la Carrerada.
  5. El Ple dona compte del Pla Normatiu per al 2023.
  6. Aprova definitivament per unanimitat el reglament del Consell Assessor Urbanístic de Palau-solità i Plegamans.
  7. Aprova inicialment per unanimitat el reglament relatiu al règim jurídic aplicable en situació d’alerta, d’excepcionalitat o d’emergència de sequera.
  8. Aprova per unanimitat les festes locals corresponents a l’any 2024 amb la proposta de 20 de maig de 2024 i 2 de setembre de 2024.
  9. Aprova per unanimitat la xifra de població de la vila en data de referència del 1 de gener de 2023: 15.130 habitants.
  10. El Ple nomena els representants de la corporació davant el Consell Escolar per unanimitat amb representants de tots els grups del consistori.
  11. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l’alcaldia i els acords de la Junta de Govern Local des de l’última sessió plenària.
  12. El Ple finalitza amb el punt de precs i preguntes.

 

Els acords del Ple es poden consultar al web de l’Ajuntament: https://www.palauplegamans.cat/pag696/aju-con-acords-de-ple.htm

 

Comparteix aquest contingut