Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 28 de setembre de 2023

#Plens

29 de setembre de 2023

[Ahir dia 28 de setembre] es va celebrar al Saló de Plens de la Casa Consistorial la sessió del ple corresponent al mes de setembre.

 

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio palau https://www.radiopalau.cat/radio-a-la-carta.htm i veure la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament. 

 

Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

 

  1. Aprovació del compte anual de l’exercici 2022. SI: ERC (12), PSC (3), Cs (1) NO: JxP (1).
  2. Aprovació del crèdit extraordinari i suplements de crèdit finançats amb incorporació de romanent. SI: ERC (12), NO: PSC (3), Abstenció: JxP (1), Cs (1).
  3. Aprova per unanimitat la discrepància de factures del Consorci de Residus.
  4. El Ple dona compte del Pla anual de control financer 2023.
  5. Aprovació per unanimitat de la qualificació jurídica del bé i la cessió de l’espai de la Masia de Can Beira.
  6. Resolució d’al·legacions, aprovació definitiva dels plecs i adjudicació de la concessió administrativa demanial sobre el sòl de titularitat municipal destinat a la promoció, construcció i gestió d’allotjament de protecció pública de caràcter social i assequible. SI: ERC (12). NO: PSC (3), JxP (1), Cs (1).
  7. Aprovació per unanimitat de la creació dels Consells Municipals i el nomenament dels representants durant el mandat 2023-2027.
  8. Aprovació inicial per unanimitat del Pla municipal de prevenció d’incendis forestals.
  9. Aprovació de la denominació de vials i zona verda de diversos àmbits d’actuació urbanística executats; amb nom de dona: C de Federica Montseny i Mañé, C de Marina Ginestà i Coloma, C de Frida Kahlo, C de Maria Mercè Marçal, Parc de Muriel Casals; i C de Mallorca, C de Can Burgués. SI: ERC (12), PSC (3) JxP (1). Abstenció: Cs (1)
  10. El Ple elegeix el Jutge de Pau substitut en la persona de l'Albert Font.
  11. Aprovació per unanimitat l’adhesió de l'Ajuntament a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret.
  12. Aprovació de l’actualització de la indemnització per ús del vehicle particular al personal eventual i càrrecs electes. SI: ERC (12), JxP (1). NO: PSC (3), Cs (1)
  13. El Ple aprova la moció que presenta el grup municipal de CM-JuntsxPsiP, de suport a l’exconseller Miquel Buch i al sergent Lluí Escolà. SI: ERC (12), JxP (1). NO: Cs (1). Abstencions: PSC (3).
  14. El Ple rebutja la moció que presenten els grups municipals de PSC, CM-JuntsxPsiP i CS-Ciutadans, de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de Can Riera sobre la construcció de 52 habitatges d’HPO al Camí de la Serra de Ponent. SI: PSC (3), JxP (1), Cs (1). NO: ERC (12).
  15. El Ple finalitza amb el punt de precs i preguntes.

 

Els acords del Ple es poden consultar al web de l’Ajuntament: https://www.palauplegamans.cat/pag696/aju-con-acords-de-ple.htm

 

Comparteix aquest contingut