Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 26 d’octubre de 2023

#Plens

27 d'octubre de 2023

[Ahir dia 26 d’octubre] es va celebrar al Saló de Plens de la Casa Consistorial la sessió del ple corresponent al mes d’octubre.

 

Es pot escoltar l’àudio a Ràdio a la carta de Ràdio Palau i veure la sessió al canal de You Tube de l’Ajuntament . Aquest és el resum dels acords del Ple seguint els punts de l’ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió del Ple de data 28 de setembre de 2023.
  2. Aprovació de suplements de crèdit per IRTG i per majors ingressos. SI: ERC (12), JxP (1), Cs (1). Abstenció: PSC (3).
  3. Modificació de les ordenances fiscals per l’exercici 2024 i creació de l’ordenança 33 Taxis. SI: ERC (12). NO: PSC (3), JxP (1), Cs (1)
  4. Inici de l’expedient d’extinció de la concessió de la gestió del servei públic del camp de futbol municipal. SI: ERC (12), JxP (1), Cs (1). Abstenció: PSC (3)
  5. Aprovació per unanimitat la moció que va presentar el grup municipal d’ERC-AM, referent a la retirada de l’amiant a la nostra ciutat.
  6. Aprovació de la moció que va presentar el grup municipal PSC-CP per a la “re municipalització” del servei d’atenció ciutadana OAC360 de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. SI: ERC (12), PSC (3), Cs (1). Abstenció: JxP (1).
  7. Aprovació per unanimitat de la moció que va presentar el grup municipal d’ERC-AM referent a la guerra entre Israel i Hamàs i per la fi del conflicte entre Israel i Palestina.
  8. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l’alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l’última sessió plenària.
  9. El Ple finalitza amb el punt de precs i preguntes.

 

Els acords del Ple es poden consultar al web de l’Ajuntament: https://www.palauplegamans.cat/pag696/aju-con-acords-de-ple.htm

 

Comparteix aquest contingut