Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Tot a punt per al Carnestoltes 2013

#Festes

25/1/2013

L’Ajuntament ja té a punt l’organització dels diversos actes que tindran lloc aquest any a la vila en motiu del Carnestoltes, que se celebra el dissabte 9 de febrer. La regidora de Festes, Carme Sanz, anima tothom “a unir-se a aquesta gran festa, una de les més alegres, transgressores i participatives de l’any”.

 

Rua

Com cada any la festa de Carnestoltes arrencarà amb un dels actes més multitudinaris: la Gran Rua de Carnaval. Totes les comparses, carrosses i persones que vulguin desfilar per lluir la seva indumentària s’han de concentrar davant la Masia de Can Cortès a les 16.30h. Minuts després la marabunta de disfresses i comparses iniciarà la desfilada, amb els balls, la música, les bromes, les coreografies... I així la rua avançarà per bona part dels carrers del centre del municipi fins arribar a la plaça de la Vila.

 

Un cop a plaça el Rei Carnestoltes ocuparà el seu lloc d’honor al balcó de la Casa Consistorial. Es preveu que des d’allà declari la República del Carnaval i atorgui els premis del Concurs de Comparses. Per optar al concurs cal inscriure’s segons el procediment que estableixen les bases, que es poden consular al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat). El període d’inscripcions s’obre el 28 de gener i es tanca el 7 de febrer. El primer premi rebrà una dotació de 500€; el segon, 400€; i el tercer, 300€.

 

Ball de Nit

La Sala Polivalent tornarà acollir aquest any el Ball de Nit, on tothom està convidat a acudir per passar-s’ho bé i lluir la seva transgressió. S’obriran les portes a les 23.00h, l’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat. A la mateixa Sala Polivalent quedarà habilitat el servei de bar.

 

Torna



Comparteix aquest contingut