Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

L’Ajuntament impulsa tres projectes locals en premiar-los a la Tarda d’Emprenedoria

27 d'abril de 2017Can Viandes Mediterranean Food, Artic Snow Bikes i 3bes.es guanyen el Concurs d’Emprenedoria de Palau Avança

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha lliurat els premis del Concurs d’Emprenedoria organitzat per Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa. L’acte d’entrega es va celebrar ahir al Teatre de la Vila, dins la Tarda d’Emprenedoria.

 

Els tres projectes empresarials premiats són:

 

 • Can Viandes Mediterranean Food (Categoria A – Projecte engegat el darrer any)
  Recuperació de vinyes a Palau-solità i Plegamans i comarca i elaboració d’un vi propi de qualitat, a més de posar en valor la identitat del poble i la seva producció agrària.
 • Artic Snow Bikes (Categoria B – Projecte engegat fa entre 1 i 5 anys).
  Creació de noves bicicletes-esquí, lleugeres i fàcils de fer anar, i d’un model d’explotació que ofereix la venda i el lloguer d’aquests enginys a diverses pistes d’esquí.
 • 3Bes.es (Accèssit).
  Projecte de màrqueting on-line basat en una pàgina web que combina informació de comerços locals, esdeveniments, ofertes i agenda d’actes del municipi i l’entorn.

Cadascun d’ells s’endú una dotació de 4.000€, que, tal i com especifiquen les bases, han d’invertir en el negoci. La resta de projectes presentats al Concurs d’Emprenedoria i que han rebut un diploma com a reconeixement per la seva participació són: Centre de dia Els Meus Avis, Can Pollastres i Servei Dcolor.

 

Els emprenedors i emprenedores que estan darrere els projectes premiats van presentar-los a la Tarda d’Emprenedoria, explicant-ne la projecció de futur i l’ànima, a més de compartir el procés viscut des del naixement de la idea i fins al moment actual. Van fer-ho davant d’un auditori format per una quarantena de persones. Entre elles hi eren tres dels membres del jurat: Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa; i Alejo Torres, representant de les indústries del municipi.

 

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va felicitar tots els projectes, els guanyadors i els candidats, posant l’èmfasi en “l’empenta, els esforços i les renúncies personals que han dedicat per tirar endavant una idea i crear un negoci”. Va dirigir unes paraules especials a cadascun dels tres premiats, destacant aspectes de tots ells i mostrant-se especialment il·lusionada amb el fet que es recuperi el cultiu de la vinya i la producció de vi  de qualitat al municipi.

 

Laura Navarro, Tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació i Empresa, va sumar-se a la felicitació, destacant que tots els participants “hi han sortit guanyant, per la formació il’experiència que han adquirit”. I és que totes les persones que han presentat projectes al Concurs d’Emprenedoria, han rebut diverses sessions de formació proporcionades per Palau Avança. “Estic molt satisfeta dels canvis fets en el Concurs d’Emprenedoria, si bé estudiarem possibles millores de cara a la propera edició”, avançava la regidora.

 

‘Networking’ i conferència

A més del lliurament dels premis, la Tarda d’Emprenedoria va comptar amb altres actes pensats per a autònoms, autònomes i petites empreses del territori. Un d’ells va ser una sessió de ‘networking’, pensada perquè puguin establir connexions i explorar com poden col·laborar.

 

Abans, i com a inici de tot plegat, Marc Sansó, professor i director del màster ‘International Business’, d’EAE Business School, va oferir la conferència ‘Competir localment: estratègies en l’era digital’. Durant aproximadament una hora, Sansó va exposar diverses claus per millorar el negoci d’autònoms i petites empreses, com ara la combinació dels canals on-line i físic per a les vendes, les fases d’aquestes, el màrqueting, com diferenciar-se dels grans competidors o potenciar l’experiència de compra.Imatges relacionades

 • Navarro, Padrós i Torres (esq.) amb representats dels projectes presentats al Concurs d'Emprenedoria.

  Navarro, Padrós i Torres (esq.) amb representats dels projectes presentats al Concurs d'Emprenedoria.

 • Representants de Can Viandes Mediterranean Foods, 3Bes.es i Artic Snow Bikes, guanyadors del Concurs d'Emprenedoria.

  Representants de Can Viandes Mediterranean Foods, 3Bes.es i Artic Snow Bikes, guanyadors del Concurs d'Emprenedoria.

 • Sessió de 'networking' a la Tarda d'Emprenedoria.

  Sessió de 'networking' a la Tarda d'Emprenedoria.

 • Presentació del projecte Can Viandes Mediterranean Food, a la Tarda d'Emprenedoria.

  Presentació del projecte Can Viandes Mediterranean Food, a la Tarda d'Emprenedoria.

 • Presentació d'Artic Snow Bikes a la Tarda d'Emprenedoria.

  Presentació d'Artic Snow Bikes a la Tarda d'Emprenedoria.

 • Presentació de 3Bes.es a la Tarda d'Emprenedoria.

  Presentació de 3Bes.es a la Tarda d'Emprenedoria.

 • Conferència de Marc Sansó a la Tarda d'Emprenedoria.

  Conferència de Marc Sansó a la Tarda d'Emprenedoria.