Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 13 de desembre

Desconvocada la vaga del servei de recollida d'escombraries i neteja viària

18 d'agost de 2017Els treballadors i l'empresa PAU, amb la mediació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, han arribat a un acord

 

Els treballadors i treballadores de l'empresa Procediments de Condícia Urbana PAU, S. A. que presta el servei essencial de recollida d'escombraries i neteja viària a Palau-solità i Plegamans, amb la mediació de l'Ajuntament, han arribat a un acord amb la direcció aquesta tarda per desconvocar la vaga de caràcter indefinit que havia d'iniciar-se aquesta mateixa mitjanit.

 

L'acord s'ha formalitzat aquesta tarda a les 17,30 hores a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat de Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb representants dels treballadors i treballadores, de la direcció de l'empresa i de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, que ha actuat com a mediador.

 

Els punts de l'acord signat entre treballadors i empresa són els següents:

 

-Per a l'any 2016 no hi haurà increment salarial; per a l'any 2017 hi haurà un increment de l'IPC de l'any 2016 més l'1% (que suposa el 2,6%) amb efectes de l'1 de gener de 2017; i per a l'any 2018 l'increment de l'IPC de 2017, però no s'apreciarà en cas de ser negatiu. La pujada serà lineal i per a totes les categories.

 

-Es confeccionaran quadrants pel personal de dia per tal que es doni descans un dissabte sí, i un dissabte no sense que suposi una variació de la jornada laboral.

 

-Pel que fa al personal de la deixalleria es formularà un nou horari de prestació de serveis.

 

Per la seva banda, l'Ajuntament manifesta que en les properes pliques que estaran preparades abans de 6 mesos, s'incorporaran clàusules de tipus social i salarial que garantiran millores en les condicions de treball.


Imatges relacionades

  • Contenidors de recollida selectiva

    Contenidors de recollida selectiva