Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament premia quatre projectes locals a la Tarda d’Emprenedoria 2019

#Empresa i Ocupació

27/11/2019

Cross Box i Momentar guanyen el Concurs d’Emprenedoria de Palau Avança

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha lliurat els premis del Concurs d’Emprenedoria i empresa, organitzat per Palau Avança, el servei municipal d’Ocupació i Empresa. L’acte d’entrega es va celebrar ahir a l'auditori de la Masia de Can Cortès, dins la Tarda d’Emprenedoria i empresa. L’Alcalde, Oriol Lozano, i la regidora d’Empresa i Ocupació, Laura Navarro, van ser els encarregats de fer entrega dels xecs i els diplomes als projectes guanyadors.

 

L’Alcalde, Oriol Lozano, va felicitar tots els projectes, a les persones guanyadores candidates, posant l’èmfasi en «l’empenta, els esforços per tirar endavant una idea i crear un negoci». Va dirigir unes paraules especials a cadascuna de les persones premiades, destacant els aspectes positius i mostrant-se molt satisfet de la feina "i esperant que aquestes propostes es consolidin a la nostra vila".

 

Els projectes premiats són:

 

-Momentar. (Categoria A 2 – A noves línies empresarials). És una empresa que es dedica al disseny i realització física (targeta amb imant, xapa... ) que es poden personalitzar per esdeveniments tant públics com privats; Festes, aniversaris, celebracions i màrqueting empresarial. Tots els materials utilitzats en el producte són 100% reciclables. Addicionalment, part dels materials utilitzats provenen del reciclatge.

 

-Cross Box. (Categoria B –Empreses de recent o nova creació). És un centre d’entrenament que s’ubica en un petit i antic gimnàs d’esquaix, situat a la urbanització de Can Duran. A dia d’avui, ofereixen CrossFit i entrenaments personals.

 

Cross Box, guanyador de la categoria B d'empresa, s'ha endut una dotació de 6.000€, que, tal i com especifiquen les bases, han d’invertir en el negoci. Mentre el projecte de la categoria A2 de Momentar, s’ha endut 4.000 euros.

 

Donat que en el procés d’inscripció al concurs no es va presentar cap projecte de la categoria A1 (empreses en les que hi treballin de 4 a 15 persones), el tribunal va decidir atorgar dos accèssits de la categoria d’empreses de recent o nova creació,  en funció de l’adequació a les bases i les seves perspectives de futur.

 

Així, es va lliurar un accèssit als següents projectes empresarials:

 

-Vio Exclusive Wear. Accèssit de 4.000 €. Empresa que es dedica a fer roba tècnica esportiva amb disseny disruptiu i diferencial. Patrons desenvolupats i testats amb esportistes professionals de diferents disciplines: pàdel, tennis, gym, etc... El disseny i la fabricació són locals, ecològics i antial·lergics.

 

-Mr Salud. Accèssit de 2.000 €. Empresa que es dedica a la gestió de l’espai de consultes mèdiques Atenpalau. La seva missió és contribuir a millorar la cobertura mèdica en la zona, així com l’experiència d’aquelles persones que necessiten fer ús del sistema sanitari. D’altra banda, vol oferir als professionals sanitaris un lloc de treball amb més autonomia i en sinèrgia amb altres especialistes.

 

 ‘Networking’ i conferència

La Tarda d’Emprenedoria va comptar amb altres actes pensats per a autònoms, autònomes i petites empreses del territori. Un d’ells va ser una sessió de ‘networking’, pensada perquè puguin establir connexions i explorar com poden col·laborar.

Abans, i com a inici de l’acte, es va fer la Conferència: ‘Emprenedoria i empresa al segle XXI. Claus per a un lideratge d’èxit”. A càrrec de Mercè Brey, CEO de la Consultora Blue Transforming Power, experta en Diversitat, escriptora i conferenciant. 

 

Un total de 9 projectes s’han presentat, enguany, al Concurs d’Emprenedoria i Empresa 2019 organitzat per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

Comparteix aquest contingut